Over ons

 

Van den Noort Bouw & Advies is voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid.

Wij vinden belangrijk:

1. Klantvriendelijkheid
2. Goede prijs/kwaliteit verhouding
3. Heldere communicatie
4. Scherpe offertes en gedegen advies

Bus

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Klantvriendelijkheid:
Het is zeer belangrijk dat een klant zich op zijn gemak voelt, serieus wordt genomen en begrepen wordt. Dit is van groot belang om het gewenste resultaat voor de klant te bereiken.

 

2. Goeden prijs/kwaliteit verhouding:
Prijs speelt vaak een belangrijke rol. Het is belangrijk dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit is de wensen van de klanten vervullen! Dit bereiken we door de organisatie klein te houden en met goede vakbekwame mensen de werkzaamheden te verzorgen. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden en kunnen vaste kosten aanzienlijk lager uitkomen waardoor er zéér concurrerend en kwalitatief hoogwaardig werk geleverd kan worden.

3. Communicatie:
Het is heel belangrijk dat de communicatie met een klant goed verloopt.
Hoog in het vaandel staat; ‘Afspraak is afspraak’

4. Scherpe offertes en gedegen advies:
Duidelijke, leesbare en volledige offertes. De klant weet daardoor precies wat hij krijgt. De klant zit niet te wachten op meerwerk. Daarom zal er bij het uitbrengen van een offerte altijd persoonlijke toelichting gegeven worden. In offerte stadium vervullen we een adviserende rol. Dit geeft inzicht in de kwaliteit en daar waar nodig om kosten besparend te kunnen werken.

Bekijk nu ook onze vernieuwde Facebook pagina!

facebook